Manchester United Drakt


 • BILLIGE FOTBALLDRAKTER

  hvert innlegg som samlet hundretusener

   


  Trumps kommunikasjonsplattform ikke var annerledes enn spam


  Fotballdrakt Barn, Manchester United Drakt


  engasjementet med bloggen er billige fotballdrakter til lag for unndragelsesforbud

   

  Jeremy Blackburn, informatikkprofessor ved Binghamton University, sa at Trumps kommunikasjonsplattform ikke var annerledes enn spam.

  Engasjementet med bloggen er betydelig mindre enn det var mens han var på sosiale medier.

  Før sitt Twitter-forbud hadde den 45. amerikanske presidenten rundt 88 millioner følgere, med hvert innlegg som samlet hundretusener av likes og delinger.

  fotballdrakt barn

  Mr Trumps blogg tillater bare brukere å like innleggene hans og dele til Twitter og Facebook, uten at fansen kan kommentere eller svare.

  Til tross for ulempene, er Trump lidenskapelig opptatt av den alternative sosiale medieplattformen og sier at uttalelsene hans er 'mer elegante' enn å kvitre.

  manchester united drakt

  Trump mottok et permanent forbud fra Twitter tilbake i januar etter å ha kommet med uttalelser på plattformen som oppmuntret en pøbel til å storme Capitol-bygningen.

  Mr Trumps blogginnlegg ser ikke ut til å være så forskjellige fra tweets hans, med ett innlegg, publisert 4. april, og angrep den 'radikale venstresiden' og gjentok grunnløse påstander om valgsvindel.

  nederländerna tröja

  I forrige uke bestemte også Facebooks tilsynstyre seg for å opprettholde sitt forbud mot Facebook, men er ikke satt til å være et permanent forbud og vil bli vurdert på nytt i løpet av de neste seks månedene.

  Kort tid etter at Trumps nye blogg ble lansert, ble en uoffisiell Twitter-konto som etterligner alle blogginnleggene hans suspendert av den sosiale medieplattformen da den brøt selskapets politikk for unndragelsesforbud.