http://mark.fidosnosework.com/Premier-League/str-Liverpool-Drak

 •  


  fotballdrakter
  http://mark.fidosnosework.com/Premier-League/str-Liverpool-Drakt-383314925

   

  trenerens spillere som har avtalt

   


  Daily Mirror sier at troppen gikk med


  Liverpool Drakt, Manchester United Drakt


  likevel, med størsteparten fotballdrakter med navn å utvide personalet

   

  Gunners vant FA-cupen sist helg for å sikre Europa League-kvalifisering, men til tross for den økte økonomiske økningen i europeisk fotball, insisterer de på at det fortsatt er nødvendig å redusere kostnadene hvis de skal fortsette å styrke Mikel Artetas lag.

  Likevel, med størsteparten av de spanske trenerens spillere som har avtalt en 12 måneders lønnsreduksjon på 12,5 prosent - i tillegg til lønnsreduksjoner som trenerne og lederne av klubben tar - sies det at de er skuffet over at hierarkiet i Nord-London antrekk. har valgt å kutte jobber.

  Daily Mirror sier at troppen gikk med på å gi opp en del av lønnen deres neste år med den forståelse at ansettelsen av klubbpersonalet ville bli beskyttet liverpool drakt.

  Men som Arsenals uttalelse viser, har forholdene deres i hierarkiet endret seg til tross for at de har gått tilbake til å spille kamper.

  Londonerne 'sjef for internasjonal speider Francis Cagigao - som hjalp til med å bringe Cesc Fabregas, Hector Bellerin og Gabriel Martinelli - er angivelig en av de 55 som skal aksepteres, i likhet med rekrutteringsspesialist Brian McDermott og sjef for britisk speiding Peter Clark manchester united drakt.

  Klubben håper at tap av arbeidsplasser vil bli motvirket av en forbedring av formuen på banen hvis de signerer nye spillere, med Arsenal som har følt innvirkningen av mangel på Champions League-fotball de siste fire årene.

  De håper Arteta kan styre dem til topp fire-mål neste sesong - på hvilket tidspunkt kontantreservene deres vil få et betydelig løft som da kan gjøre det mulig for dem å se på å utvide personalet Goedkope Atalanta shirt.