Liverpool Drakt


 • billige fotballdrakter

  gruppe som vil bli trimmet  Jordan Henderson og Kalvin Phillips  Liverpool Drakt, Roma Drakt  juni, slik at han kan hvor kan man kjøpe fotballdrakter fortsatt er å svare


  Southgate har navngitt en 33-manns gruppe som vil bli trimmet ned til 26 spillere 1. juni, slik at han kan inkludere tvil om skader som Harry Maguire, Jordan Henderson og Kalvin Phillips.

  Tottenhams Eric Dier går glipp av Euro 2020-troppen, men Alexander-Arnold vender tilbake til gruppen sammen med andre høyrebacker Reece James, Kieran Trippier og Kyle Walker.

  liverpool drakt Bukayo Saka, Ollie Watkins, Mason Greenwood og 17 år gamle Jude Bellingham er blant de andre for å få nikk.

  fodboldtrøjer Jesse Lingard er i den utvidede troppen etter sin imponerende form for West Ham siden han kom på lån fra Manchester United i januar, men det er ikke plass til Leeds Uniteds Patrick Bamford, som scoret 17 Premier League -mål denne sesongen, eller Southampton s Danny Ings.


  England møter oppvarmingskamper mot Østerrike 2. juni og Romania 6. juni, før de starter turneringen mot Kroatia 13. juni.

  fotbollströjor barn Tottenhams Dier spilte en sentral rolle i den engelske siden som nådde semifinalen i verdensmesterskapet i 2018 i Russland, og hadde blitt et fast medlem av troppen under Southgate.

  roma drakt Men England-sjefen sier 27-åringens prestasjoner for Spurs denne sesongen betyr at han ikke kan rettferdiggjøre å velge ham foran spillere i bedre form.

  Southgate nektet å bli trukket på valget hans på høyreback, da Liverpools Alexander-Arnold kom tilbake til England-oppsettet etter at han hadde utelatt fra en nylig tropp.

  Harry Kanes fremtid har vært gjenstand for mye spekulasjoner etter at han signaliserte sitt ønske om å potensielt forlate Tottenham for å vinne store æresbevisninger, men Southgate tror ikke et trekk fra Spurs vil skje før slutten av euroen.

  Southgate avslørte også at Aston Villas Ezri Konsa og AC Milan sin utlånte Chelsea-midtstopper Fikayo Tomori begge var i strid med å bli kåret som et alternativ i midtforsvaret.

  Det var den overordnede følelsen etter at England -manageren utpekte sin foreløpige tropp til den kommende euroen. 33 navn som han må kutte ned til 26 innen 1. juni, når listen formelt må sendes til UEFA.

  Southgate hadde helt rett i å stoppe og kjøpe seg en stund før han tok den endelige avgjørelsen. 25. mai var en vilkårlig dato, trukket fra kalenderen av FA, fordi den passet medieoppgaver og utstyrt med andre forpliktelser.

  Men England kan gjøre endringer i sin euro -tropp helt frem til sin første kamp 13. juni mot Kroatia, så det var ikke fornuftig å nevne 26 spillere nå, nesten tre uker før denne datoen, med så mange usikkerheter som fortsatt er å svare på.


  Website