Etter en uke da handlingene


 • de inntar åttendeplass fotballdrakter ni kamper mot everton
  Etter en uke da handlingene på banen syntes å være langt fra fotballverdenen, tok niendeplass Arsenal banen frisk av det mislykkede budet om å bli medlemmer av en utbrytende Super League. De inntar åttendeplass Everton i en kamp mellom to sider sitter rett utenfor europeisk konkurransekvalifisering i Premier League-tabellen.
  Everton er på vei til Emirates Stadium for å ta på seg Arsenal med håp om å gjøre det dobbelte etter en 2-1-seier over Mikel Artetas menn tilbake i desember. Everton har fremdeles håp om å kvalifisere seg til enten Europa League eller Champions League takket være sitt spill i hånd over sine medkonkurrenter nær toppen av tabellen mens Arsenals beste håp om europeisk konkurranse er å vinne Europa League, i det minste nå som deres håp om å lage en egen turnering som de er et fast medlem av har blitt knust.
  Forrige uke endte Everton og Tottenham Hotspur med et poengstykke etter en 2-2-uavgjort i en kamp som til slutt viste seg å være Jose Mourinhos siste opptreden som Spurs-manager.
  Koszulki piłkarskie
  fotbollströjor
  I mellomtiden utlignet Arsenal og Fulham 1-1, et ekstremt skuffende resultat for Gunners, men kanskje et som ikke reflekterte en kamp der Arsenal uttok Fulham 18-3.
  fotballdrakt
  Båndene avrundet Evertons rekord til 14-10-7 og Arsenal til 13-12-7.
  fotball drakter
  Arsenal har vunnet fem av sine siste ni kamper mot Everton.