Roma Drakt

 • fotballdrakter
  http://mark.fidosnosework.com/Serie-A/str-Roma-Hjemmedrakt-568295961

   

   

  reiste over jul til tross

   


  Arsenal kvinnesjef Joe Montemurro sier at klubben ikke vil  Roma Drakt, Real Madrid Drakt Barn  tre arsenal-spillere, sammen fotballdrakter barn xxl mot reading på søndag

   

  Arsenal kvinnesjef Joe Montemurro sier at klubben ikke vil 'tolerere' koronavirusprotokollbrudd etter å ha bekreftet at tre spillere har beklaget lagkameratene for å ha besøkt Dubai i Women's Super League vinterpause.

  Tre Arsenal-spillere, sammen med noen av deres kolleger fra Manchester United og Manchester City, reiste til De forente arabiske emirater på en 'forretningsreise'.

  Turen ble etterfulgt av en rekke WSL-utsettelser etter flere positive koronavirus-tester, med Chelseas 5-0-seier over Reading på søndag som den eneste kampinnsatsen som fant sted over helgen 9 roma drakt. januar.

  Arsenal-spillerne reiste over jul til tross for at London var under Tier 4-restriksjoner, noe som medførte at reiser til utlandet var forbudt bortsett fra forretningsgrunner.

  Montemurro bekreftet at spillerne hans reiste for 'offisielle' formål og derfor ikke brøt retningslinjene, men innrømmet at deres beslutning om å reise hadde forårsaket 'skuffelse' hos klubben real madrid drakt barn.

  Spillerne som reiste til Dubai ble kritisert av nåværende og tidligere WSL-spillere, med mangelen på en offentlig unnskyldning fra Arsenal og Manchester City som tilsynelatende har forsterket problemet Turkki Paita.

  Montemurro nektet å bekrefte om Arsenal hadde utstedt noen straffer til spillerne som reiste, og sa at klubben hadde 'tatt det opp internt'.

  Arsenal, som er tredje på tabellen etter 10 kamper, går tilbake til WSL-action borte mot Reading på søndag.