Juventus Trøje
 • FODBOLDTRØJER

  indeholdt flere lignende omarbejdede nostalgi

   


  Den stilfulde strip er en del af en


  Juventus Trøje, Ac Milan Trøje, Maglie Da Danimarcanazionale


  den stilfulde strip er en fodboldtrøjer børn udsalg freiburg søndag eftermiddag

   

  Bayern München så strålende ud onsdag aften, da de viste sig i den tyske Cup iført deres specielle 'håndmalede' retro-kit, designet af ingen ringere end sanger, sangskriver, pladeproducent, modedesigner og iværksætter Pharrell Williams.

  Den stilfulde strip er en del af en kapsel, der blev afsløret af Pharrell og hans 'Humanrace' kreative ensemble sidste år, som indeholdt flere lignende omarbejdede nostalgi-infunderede skjorter til flere af de største klubber i Europa, inklusive Manchester United, Real Madrid og Juventus.

  Det er måske uheldigt dengang, at Bayern gik og tabte om natten og mod modstandere fra lavere niveauer.

  juventus trøje

  Anden divisionsselskab Holstein Kiel slog Bayern München i straffe for at komme videre i den tyske DFB Pokal.

  Men det sene mål var ikke det sidste af dramaet, da begge sider derefter konverterede alle fem spotspark, før Bayern Marc Roca fik reddet sin indsats, og Fin Bartels slog vindervindet for at sende Bayern ud.

  Bayern gennemgår noget af en grov patch i øjeblikket ... i det mindste ved deres overordentlig høje standarder.

  ac milan trøje

  Nederlag mod Borussia Monchengladbach i ligaen efterfulgt af onsdag aften's cupforstyrrelse betyder, at Hansi Flicks side allerede har tabt to gange i 2021 efter kun at have tabt en ensom kamp i løbet af 2020.

  Maglie Da Danimarcanazionale

  Det er også første gang, at Bayern blev slået ud af den tyske Cup i anden runde i mere end to årtier, hvor den tidligere instans kom i 2000, da de blev slået ud af fjerdedivisionsudstyret FC Magdeburg, også på straffe.

  Her håber de, at de holder lidt bedre mod Freiburg søndag eftermiddag. Måske skulle det være den første forretningsorden at vende tilbage til deres traditionelle standardudgavehjemmesæt?