Manchester United Trøje

 •  


  BILLIGE FODBOLDTRØJER

  frustreret over den unges holdning

   


  Dembele havde glitret ved Borussia


  Manchester United Trøje, Ac Milan Trøje


  med seks mål og 13 assists udsalg fodboldtrøjer woodwards standarder

   

  Dembele havde glitret ved Borussia Dortmund, trives under ledelse af Thomas Tuchel og lokket det bedste fra Pierre-Emerick Aubameyang over i Westfalenstadion.

  Med seks mål og 13 assists fra 32 Bundesliga-kampe og yderligere to mål og to assists i DFB-Pokal troede Barcelona, ​​at de var på en vinder.

  Grusomme skader har spillet en rolle i hans kampe i Catalonien. Han klarede kun 74 kampe på det tidspunkt, siden han gik op på Nou Camp som Neymars store erstatning.

  Han er endelig i stand igen nu, men på det forkerte tidspunkt. Barcelonas Champions League-kampagne er slut, sluttede spektakulært af en hensynsløs Bayern München-side fredag ​​aften.

  Desuden har der været problemer med hans opførsel uden for banen. Selv når Ernesto Valverde var tilgængelig, blev han ofte frustreret over den unges holdning og appetit.

  manchester united trøje

  Og det var fordi 23-åringen havde brugt en hel aften på at spille på sin PlayStation, inden han faldt i søvn og glemte at indstille en alarm.

  Det udløste frygt i Barcelona om, at Dembele blev afhængig af konsollen, med Fortnite et af de spil, han brugte tid på indtil de tidlige morgentimer.

  Delegat fra Barcelona, ​​kampdag, Carles Naval fik endelig ving i kant. Og Dembele hævdede, at han 'havde en' ondt i maven '.

  ac milan trøje

  Men Barcelona var ikke glad. Der var frygt på det tidspunkt, at den franske internationale faktisk havde en spilforstyrrelse, der kunne ødelægge hans Nou Camp-karriere.

  Jalkapallo pelipaita Getafe

  Og United er nu interesseret i at bringe ham til Old Trafford, på et tidspunkt hvor de kæmper for at få Sancho ind gennem døren.

  Ole Gunnar Solskjær ønsker Dortmund-stjernen. Men Woodward har svært ved at mægle aftalen, og på nuværende tidspunkt er den i reel fare for sammenbrud.

  Barcelona vil have penge garanteret. United har overvejet et lån til Dembele, men La Liga-giganterne vil gerne have en forpligtelse, ikke en mulighed, for at købe.

  Og han ville ikke ende med at blive billigere end Sancho som et resultat i betragtning af den enorme pris, der blev slået på hans hoved.

  Men mens Dembele er et talentfuldt individ, ville en bevægelse for den franske internationale uden tvivl være en almægtig risiko. Selv efter Woodwards standarder.