Abraham har 15 mål på 34 fodboldtrøjer


 • Abraham har 15 mål på 34 fodboldtrøjer
  Chelsea-manager Frank Lampard har i øjeblikket Tammy Abraham som sin førstevalgsfrontmand på Stamford Bridge, hvor 21-åringen har haft en fremragende gennembrudskampagne.
  Abraham har 15 mål på 34 udflugter på tværs af alle konkurrencer i denne periode, men har fået lidt back-up fra Olivier Giroud eller Michy Batshuayi.
  Og da sidstnævnte forventes at forlade klubben i sommer, ønsker Lampard en erfaren angriber for at lette målscoringsbyrden for Abraham.
  Den franske publikation rapporterer, at Dembele derfor er Chelseas øverste mål, idet den vestlige London-klub har fulgt 23-åringen siden hans dage i Paris Saint-Germain-akademiet.
  Jalkapallo Pelipaidat
  Lampard siges at være ivrig efter Lyon-angriberen på grund af sin erfaring med at spille for Fulham og Celtic i Storbritannien.
  Dembele flyttede til Craven Cottage som 16-årig i 2012 og brød igennem i det første hold et år senere.
  Køb Fodboldtrøjer
  Fremadmanden tilbragte i alt fire sæsoner i det vestlige London og scorede 19 mål i 64 optrædener, inden han flyttede til Celtic.
  Og målene er ved med at komme i Ligue 1-outfit med 42 strejker i 88 spil, hvilket sætter ham på radaren fra flere Premier League-klubber.
  Chelsea siges at være førende i løbet om Dembele, skønt Liverpool og Manchester United er blevet krediteret med interesse foran sommervinduet.
  Fodboldtrøjer
  Ligue 1-giganterne siges at være villige til at lade Dembele forlade denne sommer på grund af den konstruktive holdning, som spilleren havde siden han blev bud i januar.
  Imidlertid vil enhver aftale med Chelsea stadig være afhængig af midler, da de blå ser ud til at investere i flere andre områder i førstelagsholdet.
  Billige Fodboldtrøjer
  Lampard søger efter en ny venstreback med Emerson Palmieri og Marcos Alonso forventes at forlade.
  Ben Chilwell, Alex Telles og Nicolas Tagliafico er alle mulige udskiftninger, mens Jadon Sancho også er på Chelseas radar.